Rabu, 12 Jun 2013

Brownies I


Alhamdulillah Brownies makin mendapat tempat di hati kastemer Fazreen. Rata-rata yang dah merasai semuanya kata "SEDAP" penuh dengan rasa coklat didalam brownies ini selain itu tarikan taburan kekacang atau coklat dan hiasan gula yang berwarna warni. Kanak-kanak tertarik, ibu ayah tertarik....malah tetamu yg kita hidangkan pun turut tertarik untuk merasai kek brownies.


Tq ya  Jiran setaman yg sudi order...memula tu dia ingat sejenis cookies sebab pertama kali dia rasa masa saya buat Majlis Birthday anak. Sebelum ambil dr bekas memang nmpk mcm cookies sebab jiran ni lihat bahagian luaran brownies ni mcm agak kering tapi bila jiran ni ngap...hmmmm lembut, padat dan memang tak terkata kesedapannya. (eh bukan sy sendiri perasan ya :) ini rata2 yg bagi tau saya dgn komen positif).

Dengan kata lain, brownies ni boleh juga dijadikan hantaran perkahwinan, pertunangan, rumah terbuka, sebagai hadiah ketika mengunjungi keluarga selain untuk minum petang bersama keluarga tersayang.

Okay yang nak mencuba boleh hubungi saya ya, di 016-9152135 kawasan Melaka. Saya juga ada buat penghantaran untuk kawasan Melaka dgn caj penghantaran mengikut jarak dgn harga yg berpatutan.


Okay Iklan PERCUMA bagi area SHAH ALAM boleh call kawan FB saya Najwa atau area BANGI/ PUTRAJAYA call Faziatunisa...kawan saya pun turut membuat brownies yang sama macam saya jual ini.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dah masuk blog kena klik sini juga